Onze aanbiedingen

Verlaagde instapkosten
DVV Life Invest Protect


Betaal slechts 0,5% i.p.v. 2,5% instapkosten voor stortingen in een nieuw contract DVV Life Invest Protect

Goed om ​te weten

 • Deze actie is geldig tot en met 30 september 2024.
 • Deze actie is uitsluitend van toepassing op stortingen in een tussen 1/7/2024 en 30/9/2024 nieuw gestart contract DVV Life Invest Protect (Tak21).


Jonger dan 36 jaar? 3 maanden korting* het eerste jaar!


*3 maanden korting en 9 maanden betalend op de 1ste jaarpemie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit aanbod is geldig  met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt. De woningverzekering Cocoon Start is een formule van de woningverzekering Cocoon Flex.

DVV STARTPACK

Combineer je verzekeringen en betaal minder

 

Geniet van exclusieve voordelen door je autoverzekering Mobility en je woningverzekering Cocoon Start/Flex te combineren!

Het eerste jaar: korting!

 

 • 3 maanden korting woningverzekering*
 • 3 maanden korting autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**

Extra premiekorting

 

 • 30% op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid**
 • Tot 30% op je omnium**
  • *3 maanden korting + 9 maanden betalend op 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt. 
  • ** 3 maanden korting + 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie BA van een nieuwe autoverzekering Mobility voor jongeren van minder dan 36 jaar evenals 30% korting op een verzekering BA en 10% (21-22 jaar), 20% (23-25 jaar) of 30% (26-35 jaar) korting op een Omnium.  Aanbod voorbehouden aan bestuurders die geen ongeval in fout gehad hebben de voorbije 5 jaar, die minstens 3 jaar hun rijbewijs hebben en hun rijervaring volledig kunnen bewijzen (max. 5 jaar), geen boetes of veroordelingen gehad hebben en een woningverzekering hebben bij DVV. Dit aanbod is geldig onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door DVV verzekeringen. Voor meer informatie over DVV StartPack, kan je het reglement raadplegen.
  • Onze partner Europ Assistance organiseert de bijstand.
  • Vervangwagen gedurende de herstelling na een ongeval in België (en tot 30 km over de grens) als je een garage kiest die erkend is door DVV.
  • Raadpleeg voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. je DVV-consulent of kijk op:
  • De autoverzekering Mobility en de woningverzekering Cocoon Flex/Start worden afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.


  De autoverzekering Mobility en de woonverzekering Cocoon Flex/Start zijn verzekeringsproducten van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.