Onze aanbiedingen

Op zoek naar meer rendement voor uw spaargeld?  Ontdek onze oplossingen en geniet tot 28/2/2023 van verminderde instapkosten op het hele gamma.  Vraag ons om meer informatie!

Uw woningverzekering bij DVV: nu tot 3 maanden korting*.

 

*3 maanden gratis en 9 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar.  Bij intekening voor 31/3/2023.

 

Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.

Profiteer nu van  2 maanden korting*

 

* 2 maanden korting + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 16/01 en 16/04/2023 inbegrepen.


Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad.


Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.

 

Raadpleeg hier voor de franchise, gedekte goederen, beperkingen en uitsluitingen van de dekking, contactgegevens van de klachtendienst enz. :


Burgerlijke Aansprakelijkheid: algemene voorwaarden, de commerciële fiche en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)


Mini Omnium en Full Omnium: algemene voorwaardende commerciële fiche en het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)


Vooraleer een contract te ondertekenen is het belangrijk dat je kennis neemt van deze documenten.