Nieuwjaarsvoornemens voor je verzekeringen

Het nieuwe jaar is aangebroken, en dat betekent nieuwe kansen, nieuwe doelen en natuurlijk... nieuwe verzekeringsvoornemens! Ja, je leest het goed. Verzekeringen kunnen ook leuk zijn, zeker met deze lijst van vijf ludieke voornemens die wij voor jou hebben samengesteld:


 1. 'Ik zal mijn verzekeringspolis koesteren als mijn favoriete bedtijdverhaal':
  Dit jaar, in plaats van je verzekeringspolis weg te stoppen in die vergeten lade, waarom niet een nieuw ritueel beginnen? Neem het mee naar bed, lees een paar regels elke avond, en droom zoet over alle manieren waarop je goed verzekerd bent. Misschien wordt het zelfs je nieuwe favoriete slaapmutsje!

 2. 'Ik zal mijn polis daadwerkelijk lezen':
  Ik weet het, het leest als een slaapmiddel, maar er staan belangrijke dingen in. Misschien ontdek je wel een verborgen schat... of op zijn minst een clausule die je eerder over het hoofd zag.

 3. 'Ik zal stoppen met het gebruiken van mijn verzekering als excuus om gevaarlijk te leven':
  Nee, alleen omdat je een aansprakelijkheidsverzekering hebt, betekent dat niet dat je door rood licht moet rijden. Veiligheid eerst, ook in het nieuwe jaar!

 4. 'Ik zal mijn verzekeringsteam op de hoogte houden van grote levensveranderingen':
  Ga je trouwen? Verhuis je? Krijg je een lama als huisdier? Laat het ons weten! Wij willen je helpen om ervoor te zorgen dat je verzekering aansluit bij jouw levensstijl.

 5. 'Ik zal mijn premie op tijd betalen':
  Dit klinkt misschien als een saai voornemen, maar geloof me, het vermijden van herinneringskosten voelt als een kleine overwinning. En wie houdt er niet van om te winnen?

Laten we samen lachen, leren en zorgen voor een veilig en verzekerd 2024.


Gelukkig nieuwjaar van je verzekeringsteam

Syuzanna, Mark & Peter